Exersează cu exerciții

Secțiunea de Exerciții este ca o culegere de exerciții cu unele indicații și exemple ajutătoare, aceste indicații dispar în timpul temei.

Exercițiile sunt generate cu algoritimi de programare și este cum ai rezolva exerciții mereu din altă culegere, ele repetându-se rar și fară o ordine prestabilită.

Când exersezi ai la dispoziție două butoane. Verifică Exercițiul care îți spune dacă raspunzi greșit sau corect și Exercițiu Nou care iți afișează un nou exercițiu.


Muncește cu teme

Tema de casă conține exercițiile de la secțiunea Exerciții. Puteți completa câte exerciții puteți face scriind cu cifre începând de la 1. Dacă nu doriți ca tema de casă să conțină anumite tipuri de exerciții puteți completa cu 0 sau să nu completați nimic. Se apasă pe butonul Începe să rezolvi tema pentru a lucra exercițiile alese.

Când începi sa parcurgi tema , vei avea trei butoane. Verifică Exercițiul care îți spune dacă raspunzi greșit sau corect, dacă ai răspuns corect butonul Exercițiul Următor va fi putea fi apăsat și să treci la exercițiul următor. Dacă întâlnești un exercițiu mai greu poți apăsa butonul Nu Știu.

Tema mai conține și informații despre starea temei în curs. Îti spune câte exerciții conține tema, câte exerciții mai până termini tema și de câte ori ai apăsat butonul Nu Știu va fi afișat numărul de exerciții pe care nu ai știut să le rezolvi.


Fii mai inteligent cu teste de intelingență

Testele iq cu intrebari sunt gratuite. Poti repeta acest test IQ de mai multe ori fara sa te plictisesti pentru ca intrebarile vor fi mereu diferite.

Când începi sa parcurgi testul de inteligență ai un buton 'Următoarea' care te duce la următoare întrebare. Informațiile despre starea testului sunt: dacă la întrebarea anterioara ai răspuns corect sau greșit, la a câta întrebare din test ești, numărul de răspunsuri corecte, numărul de răspunsuri greșite și o bară grafică cu proncentul dintre cât ai rezolvat și cât mai de rezolvat din test. Testul de inteligență se încheie după ce parcurgi 10 de întrebări.

Testul de inteligență are ca scop mărirea IQ-ului tău matematic. IQ-ul se calculeaza in functie de numarul de intrebari rezolvate corect si timpul in care termini testul. Rezultatul testului IQ este impartit in 7 nivele de inteligenta, cu cat raspunzi mai bine si esti mai rapid vei obtine un punctaj mai bun.

Decoperă secretele matematicii numai AICI