Problem. Favorite book.

Arthur's favorite book has 121 pages. Arthur set out to read the book in 16 days. How many pages should he read per day if he read 11 pages a day in the first 5 days?

Fill in here

Exemple !

Arthur's favorite book has 170 pages. Arthur set out to read the book in 17 days. How many pages should he read per day if he read 10 pages a day in the first 4 days?

4 x 10 = 40, pages read in the first 4 days

170 - 40 = 130

17 - 4 = 13, number of days left

130 : 13 = 10

Site-ul nostru poate rămâne gratuit numai prin afișarea de reclame.

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea blocării de anunțuri.